Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενίσχυση των πληγέντων καλλιεργητών της Καρδίτσας από την Agrology

Η επέλαση του κυκλώνα Ιανού έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας επιφέροντας ανυπολόγιστες καταστροφές στις καλλιέργειες και τις αγροτικές υποδομές.

Η εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των παραγωγών των πληγέντων περιοχών θα παράσχει δωρεάν Προϊόντα Εξειδικευμένης Θρέψης αξίας 80.000€ για την κάλυψη των αναγκών 10.000 στρεμμάτων βαμβακοκαλλιέργειας.

Με στόχο τη στήριξη της παραγωγής και της δυναμικής της καλλιέργειας βαμβακιού στην περιοχή, η Agrology θα ενισχύσει τους παραγωγούς με τεχνογνωσία και προϊόντα μέσω του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας.

Τη διαχείριση των προϊόντων θα αναλάβει ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας με την τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση των γεωπόνων της Agrology, για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών στην περιοχή.

«Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ και τον Δρ. Παπαοικονόμου Μιχάλη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για την πρωτοβουλία τους και τη στήριξη των καλλιεργητών της περιοχής μας. Δίνει ελπίδα και κουράγιο στους παραγωγούς μας να στηριχθούν ξανά στα πόδια τους», σημείωσε ο κ. Αθανάσιος Μαρκινός, Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb