3.000 ευρώ πρόστιμο σε αγροτικό σύλλογο που διοργάνωσε διαμαρτυρία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε από την αστυνομία στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου στον Έβρο, Παναγιώτη Ζησίδη, ως υπεύθυνου για τη διοργάνωση της παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής ενάντια στην αναστολή λειτουργίας τραπεζικού υποκαταστήματος. στον οικισμό.
Όπως ήταν λογικό, ο αγροτικός σύλλογος του Τριγώνου αντέδρασε και κάνει λόγο για «πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης και παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης» κάνει λόγο ο αγροτικός σύλλογος. Υπενθυμίζεται η απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων, σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, είχε ισχύ από τις 15 ως τις 18 Νοεμβρίου.
Πηγή: tvxs.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Daniel: Ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε εκδήλωση της Λ. Λιακούλη για τα δύο χρόνια από την κακοκαιρία
- Σύσκεψη Τσιάρα με Περιφερειάρχες για την ευλογιά - Σχέδιο δέκα ημερών με σταθμούς απολύμανσης σε οδικούς άξονες και αυστηροποίηση μέτρων
- Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας
- Οι αιτίες του διαζυγίου του Ρούι Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δηλώσεις βουλευτών μετά την πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής