Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας στον ΕΛΓΑ για την υποβολή υπομνήματος Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας και Πέλλας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση με την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας, Μαρία Παππά, είχε σήμερα, 7 Απριλίου 2021, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ηλίας Τσιφλίδης, μαζί με τους προέδρους και εκπροσώπους Αγροτικών Συλλόγων στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας.
Στην κ. Παππά παραδόθηκε υπόμνημα αιτημάτων σχετικά με την ενίσχυση του προσωπικού του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βέροιας προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την αναγγελία ζημιάς της 25ης Μαρτίου.
Από την πλευρά της η Προϊσταμένη του Οργανισμού στην Βέροια ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης ότι εντός του Απριλίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρόσληψη έως 20 υπαλλήλων ούτως ώστε να ξεκινήσει άμεσα η εκτίμηση των ζημιών και η καταβολή των αποζημιώσεων, όπως ζητούν οι παραγωγοί. Παράλληλα διευκρίνισε πως έχουν δοθεί οι απαραίτητες οδηγίες στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ για τους επιτόπιους ελέγχους που θα διενεργηθούν.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Μαρίνας Δήμου Βέροιας, Σοφία Παππά, οι Πρόεδροι του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας και του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, Αναστάσιος Χαλκίδης και Χρήστος Βοργιάδης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, Παναγιώτης Πασάκης και ο Πρόεδρος του Α.Σ «Μαρίνος Αντύπας», Τάκης Τσολάκος.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ευρώπη: Η ηλιακή ενέργεια κυριότερη πηγή ηλεκτρισμού τον Ιούνιο
- Παράδοση Θεριζοαλωνιστικής Μηχανής New Holland CX 8.70 στο Δρέπανο Κοζάνης | Δες τα χαρακτηριστικά της! (Βιντεο)
- Συμφωνία Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη με την Πειραιώς για χρηματοδότηση γεωργικών οχημάτων και εξοπλισμού
- Να δοθούν λύσεις στις συνθήκες εργασίας των Συμβασιούχων Γεωπόνων του ΕΛ.Γ.Α. ζητά με επιστολή σε ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΑ η Π.Ε.Σ.ΓΕ.
- Δασαρχείο Βέροιας: Τι πρέπει να κάνετε αν συναντήσετε αρκούδα