Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δέσμευση Γεωργαντά ότι εντός Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εκτιμήσεις στους παραγωγούς πορτοκαλιών στην Αργολίδα

Εντός του Απριλίου οι εκτιμητές γεωτεχνικοί θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους στην Αργολίδα, είπε ο ΥπΑΑΤ κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέα Πουλά σχετικά με τις αποζημιώσεις στους παραγωγούς πορτοκαλιών στην Αργολίδα.

Ο κ. Γεωργαντάς ανακοίνωσε ότι ήδη από 14 Φεβρουαρίου, υπεγράφη από τον ΕΛΓΑ η πρόσληψη 35 γεωτεχνικών  οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη πιάσει δουλειά κάνοντας εκτιμήσεις.

….

Γ. Γεωργαντάς: Το ΥπΑΑΤ θα ανταποκριθεί στα αιτήματα των μη κατά κύριο επάγγελμα αγροτών που υπέστησαν ζημιά από το σεισμό της 27/9/21 στην Κρήτη, σύμφωνα με το νόμο

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανταποκριθεί κατά το λόγο της αρμοδιότητάς του, στην έκδοση ΚΥΑ που αφορά την κάλυψη ζημιών από το σεισμό της 27/9/21 στην Κρήτη,  σε μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες,  εφόσον υποβληθούν σχετικά αιτήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία του Ν.4797/21 .

Αυτό τόνισε ο ΥπΑΑΤ κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο κ. Γεωργαντάς διευκρίνισε ότι η ΚΥΑ θα εκδοθεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετά την αξιολόγηση των αιτημάτων που θα υποβάλλουν στην Περιφέρεια οι μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb