Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκαίνουργιες ποικιλίες που παρουσιάζονται στην Agrotica!

Τα φυτώρια “Δανιηλίδης” δραστηριοποιούνται στο χώρο των φυτωρίων δενδρυλλίων από το 1978. Μια επιτυχημένη συνεχής πορεία σχεδόν 40 χρόνων και αναρίθμητοι πελάτες καθιστούν τα φυτώρια Δανιηλίδης μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις φυτωρίων.
 
Ανακάλυψε όλες τις νέες ποικιλίες!
Φέτος θα μας βρείτε και στην έκθεση της Agrotica! Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο 1 stand stand 23. Ελάτε να δούμε κάνουμε μαζί την σωστή επιλογή στην νέα σας καλλιέργεια εγγυημένα! 
 
Η έρευνα αγοράς, η άρτια οργάνωση, οι καινοτόμες λύσεις, η χρήση της νέας τεχνολογίας και η μεγάλη εμπειρία των φυτωρίων “Δανιηλίδη” παρέχουν κάθε χρόνο στους αγρότες φυτά υψηλής ποιότητας και μεγάλης αποδοτικότητας. Πίσω όμως από κάθε μας φυτό βρίσκονται οι ανάγκες του κάθε παραγωγού ανεξάρτητα σε ποια χώρα ή περιοχή διαμένει. Στα φυτώρια “Δανιηλίδης” έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε φυτά με ιδανικά υποκείμενα για το δικό σας έδαφος και προσαρμοσμένα στο τοπικό κλίμα της περιοχής σας. Επίσης στα φυτώρια “Δανιηλίδης” μπορείτε να βρείτε όλα τα φυτά για τη βιολογική σας καλλιέργεια.
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb