Μια συνεργασία προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο των Εξειδικευμένων Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με τη σύμφωνη γνώμη της εταιρίας CANNA PARK THESSALONIKI A.E , και ειδικά με τον ιδιοκτήτη της κ. Διονύση Σαρμαζανίδη , διερεύνησε τις ανάγκες, σχεδίασε τους κινδύνους, ερεύνησε την ασφαλιστική αγορά, και κάλυψε τον πιστωτικό κίνδυνο της εταιρίας, με του ποιοτικότερους όρους.
Η εταιρία CANNA PARK THESSALONIKI A.E εδρεύει στο Παλαιό Αγιονέρι του Δήμου Πικρολίμνης στον Νομό Κιλκίς και παράγει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας βιομηχανικής κάνναβης βιολογικής εξωτερικής καλλιέργειας έκτασης 67 στρεμμάτων. Με βασικές προτεραιότητες τον άνθρωπο, τις μοναδικές φυσικές ιδιότητες της κάνναβης, την υψηλή ποιότητα και τη νομιμότητα ιδρύθηκε η CANNA PARK THESSALONIKI S.A. τον Μάιο του 2019. Από τότε εξελίσσεται καθημερινά στον τομέα της καλλιέργειας, παραγωγής και μεταποίησης μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση του επιστημονικού της προσωπικού. Η CANNA PARK THESSALONIKI S.A. διαθέτει μία ευρεία σειρά προϊόντων κανναβιδιόλης CBD και κανναβιγερόλης CBG, η οποία διευρύνεται σύμφωνα με τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του υπάρχοντος, αλλά και νέου πελατολογίου της, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην εσωτερική αγορα.
Οι Εξειδικευμένες Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Λάζαρος Ι. Παπαδόπουλος δραστηριοποιείτε στην διαμεσολάβηση ασφαλιστικών εργασιών με την ιδιότητα του μεσίτη -συμβούλου. Παρέχουμε συμβουλευτικές-ασφαλιστικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κινδύνους σε εταιρικούς πελάτες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, την διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και αποζημιώσεων, κατ’ εντολή των ασφαλισμένων μας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κατεπείγουσα ευρωπαϊκή κάλυψη για τη φετινή κατάρρευση των τιμών στα φρούτα – Παρέμβαση Καρασμάνη προς τους Έλληνες ευρωβουλευτές για άμεσες αποζημιώσεις
- Συνάντηση φίλων και μελών του κινήματος «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» Ημαθίας στην Αλεξάνδρεια
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Health & Safety Awards 2026: 3 Κορυφαίες Διακρίσεις, Gold, Silver & Bronze
- Μαρτυρία Παραγωγού: “Είμαι κατά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα!” (2026)
- Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης – Επέκταση του Προγράμματος











