Δεξίωση στους δημοσιογράφους της Ημαθίας παρέθεσε η Φρόσω Καρασαρλίδου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο της Βέροιας το μεσημέρι της Τετάρτης , με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του νομού Ημαθίας, είχε η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κα Φρόσω Καρασαρλίδου.
Στο γεύμα παρευρέθηκαν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του νομού Ημαθίας, η συζήτηση ήταν σε πολύ φιλικό κλίμα και φυσικά γύρω από την πολιτική.
Η κα Καρασαρλίδου ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά με πολλές επιτυχίες, χαρίζοντας τους ένα συμβολικό δώρο.
Έπειτα αναφέρθηκε σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους Ημαθιώτες πολίτες, κάνοντας μάλιστα εκτενή αναφορά, στα του πρωτογενή τομέα.
Γεγονός που δεν μας εκπλήσσει , καθώς είναι γνωστό και το μαρτυρούν οι πολλές τοποθετήσεις-παρεμβάσεις, της κας Καρασαρλίδου , σε θέματα που αφορούν τον αγροκτηνοτροφικό κλάδο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκινάτο TrophyΤροφή 2026 με πέντε Meet-ups για την καινοτομία στην αγροδιατροφή
- Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού
- Καταδίκη έντεκα αγροτών στο Εφετείο για παλαιότερες κινητοποιήσεις
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να αποσυρθεί το άρθρο 74 για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΓΔΥ με τον ΥπΑΑΤ Μαργαρίτη Σχοινά