“Ελληνική Παραγωγή” web-tv: Ο Μοχάμεντ Νταράουσε μιλά για το ελληνικό Βαμβάκι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου προβάλλεται το 10ο επεισόδιο της εκπομπής web-tv “Ελληνική Παραγωγή” με καλεσμένο στο studio της εκπομπής τον Μοχάμεντ Νταράουσε. Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του όσο λίγοι στο ελληνικό βαμβάκι, διετέλεσε επί σειρά ετών προϊστάμενος του Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος του ΕΛΓΟ «Δήμητρα», ενώ σήμερα είναι επιστημονικός σύμβουλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βαμβακοπαραγωγών Ημαθίας.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Γιώργος Γαλούσης της BAYER HELLAS παρουσιάζει στους παραγωγούς κορυφαίες λύσεις φυτοπροστασίας για την καλλιέργεια βάμβακος.
Μετά τη ζωντανή μετάδοσή τους, όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες προς προβολή οποιαδήποτε στιγμή από το επίσημο κανάλι στο Youtube:
www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv
Αυτά και άλλα πολλά, την Πέμπτη 13 Ιουνίου ώρα 21:00 ζωντανά στις οθόνες σας από τα κανάλια της «Ελληνικής Παραγωγής» στο youtube https://www.youtube.com/@ellinikiparagogiwebtv και στο facebook https://www.facebook.com/ellinikiparagogiwebtv ενώ παράλληλα αναμεταδίδεται από το www.veriotis.gr και www.imathiotikigi.gr.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
- Τάσος Μπαρτζώκας: Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 114η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ, Σταύρου Καφούνη, με την Δόμνα Μιχαηλίδου – Στόχος η πρώτη αυξημένη καταβολή voucher πριν από τα Χριστούγεννα
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής










