Παλεύουν να βγάλουν τα νερά από τα χωράφια οι αγρότες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Οι ροδακινοπαραγωγοί της Ημαθίας μέχρι τις βραδινές ώρες βρίσκονται στα κτήματα τους και προσπαθούν να σώσουν τα δέντρα τους από τις πλημμύρες(οι φωτογραφία είναι σημερινή από την περιοχή του Διαβατού).
Χρησιμοποιώντας τα τρακτέρ τους και τα μηχανήματα τους, προσπαθούν να αντλήσουν τα νερά και να τα απομακρύνουν από τα χωράφια τους,αφού η στάθμη του νερού ξεπερνάει το μισό μέτρο.
Απογοητευμένοι από τις τιμές σε επιτραπέζια ροδάκινα, νεκταρίνια και συμπύρηνα, τώρα κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνο την παραγωγή τους αλλά και τα δέντρα τους, αφού παραμονεύει ο κίνδυνος να ξεραθούν.
Αν είχαν γίνει αντιπλημμυρικά έργα και σωστή συντήρηση τους, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σήμερα και μάλιστα χωρίς να τους παρέχεται ουδεμία βοήθεια από τις αρχές.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δεν είναι Αγγλικά ή Πληροφορική - Είναι και τα δύο
- Μ. Σχοινάς: «Η ελληνική αλιεία θα είναι παρούσα και δυνατή και την επόμενη μέρα. Με σύγχρονα εργαλεία, καλύτερες υποδομές και ανθρώπους που μπορούν να προκόψουν από τη δουλειά τους»
- Η Μαρία Καρυστιανού παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)
- ΠΟΓΕΔΥ: Καταγγελία για καταγγελλόμενη παράκαμψη της προβλεπόμενης ηλεκτρονικής διαδικασίας πιστοποίησης αγροτικού συνεταιρισμού
- Περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας από 100+ επιχειρήσεις στην 57η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη










