Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ουρσουζίδης Γ. : Μεγάλη καταστροφή από τις χαλαζοπτώσεις - O ΕΛΓΑ θα προβεί άμεσα σε εκτίμηση των ζημιών και θα αποζημιώσει τους παραγωγούς

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή Ημαθίας κ. Ουρσουζίδη, σχετικά με τις πληγείσες δενδροκαλλιέργειες από την πρόσφατη χαλαζόπτωση στην περιοχή μας, ο βουλευτής δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα «Ημαθιώτικη Γη»:

    

        «Δυστυχώς οι πρόσφατη χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή μας προξένησε μεγάλη καταστροφή, κυρίως σε δενδροκαλλιέργειες πρώιμων ποικιλιών ροδάκινων, νεκταρινιών, δαμάσκηνων και βερίκοκων.

       Είναι αυτονόητο ότι ο ΕΛΓΑ θα προβεί άμεσα σε εκτίμηση των ζημιών και θα αποζημιώσει τους παραγωγούς - όπως πάντα ενεργεί σε ανάλογες περιπτώσεις - σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον κανονισμό του.  

         Χθες 12.4.2019 σε σύσκεψη με πολλούς δενδροκαλλιεργητές στον Π. Πρόδρομο Ημαθίας, συζητήσαμε τον τρόπο αντιμετώπισης ανάλογης καταστροφής σε δενδροκαλλιέργειες ακτινιδιών από τον παγετό, αλλά και δαμάσκηνων - βερίκοκων, καθώς και άλλα χρονίζοντα ζητήματα της περιοχής.

       Σας ευχαριστώ».

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb