Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ροδάκινα: Πως εξελίσσεται η φετινή παραγωγή (Διακίνηση,Tιμές) & Παρουσίαση εγκαταστάσεων ΑΣ Μέσης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Κύριο Ροδάκινα: Πως εξελίσσεται η φετινή παραγωγή (Διακίνηση,Tιμές) & Παρουσίαση εγκαταστάσεων ΑΣ Μέσης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Στις εγκαταστάσεις του ΑΣ Μέσης βρέθηκε σήμερα το πρωί η κάμερα της «Ημαθιώτικη Γη» και σας παρουσιάζει τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας του εργατικού προσωπικού, τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, καθώς και ενημέρωση για το πώς εξελίσσεται η φετινή παραγωγή όσον αφορά τη διακίνηση και τις τιμές πώλησης ροδάκινων και νεκταρινιών.

Την περιήγηση μας στις εγκαταστάσεις του ΑΣ Μέσης ανέλαβε ο διευθυντής του συνεταιρισμού κ. Μπρανιώτης Αθανάσιος ο οποίος παρουσίασε κάποια από τα σύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ) και επίσης μας ενημέρωσε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η φετινή παραγωγή. (Μηχάνημα συσκευασίας σε κουπάκια ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας μίλησε στην «Ημαθιώτικη Γη» ο προϊστάμενος συσκευαστηρίου κ. Λάμπρος Οικονόμου (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ ).

Στο υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό συσκευαστήριο-τυποποιητήριο του ΑΣ Μέσης, η κ. Δαβόρα Δήμητρα ανέλαβε να μας παρουσιάσει ένα ακόμη σύγχρονο μηχάνημα (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ).

Να σημειώσουμε επίσης ότι όλη η παραγωγική διαδικασία, από την καλλιέργεια έως την τυποποίηση, τη συσκευασία και τη διανομή, είναι απόλυτα πιστοποιημένη, ακολουθώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας όπως αυτές ορίζονται από τα διεθνή και ευρωπαϊκά συστήματα διασφάλισης ποιότητας που έχει υιοθετήσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΜΕΣΗΣ εδώ και χρόνια.

Τέλος, η «Ημαθιώτικη Γη» ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Ιορδάνη Κυρατλίδη, τα μέλη του ΔΣ, το Διευθυντή και το προσωπικό, για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν και την ευχάριστη διάθεση που είχαν, δίνοντας μας τη δυνατότητα, να σας παρουσιάσουμε τις εγκαταστάσεις ενός από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους αγροτικούς συνεταιρισμούς της Ημαθίας.

Πολυμέσα

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb