Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος του ΑΣ Ξεχασμένης στην "Ημαθιώτικη Γη" : " Δεν περιγράφεται αυτό που είδα, τεράστιο το μέγεθος της καταστροφής" (Βίντεο)

Κύριο Πρόεδρος του ΑΣ Ξεχασμένης στην "Ημαθιώτικη Γη" : " Δεν περιγράφεται αυτό που είδα, τεράστιο το μέγεθος της καταστροφής" (Βίντεο)

Τις εγκαταστάσεις του ΑΣ Ξεχασμένης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η «Ημαθιώτικη Γη».

Ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Τάκης Μουτσέρας μίλησε στην κάμερα της "Ημαθιώτικης Γης", απαντώντας στις ερωτήσεις που του έθεσε ο Βοργιάδης Χρήστος, σχετικά με τη θεομηνία που έπληξε τον νομό Ημαθίας και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση και η ανεμοθύελλα στην περιοχή της Ξεχασμένης.

Ο κ. Μουτσέρας περιέγραψε μια κατάσταση χωρίς προηγούμενο, μια κατάσταση τραγική για τους παραγωγούς, που όπως μας είπε, βιώνουν δύσκολες καταστάσεις αλλά και αναφερόμενος γενικότερα στους συνεταιρισμούς είπε χαρακταριστικά, ότι το πρόβλημα μεταφέρεται και σε αυτούς, αφού έχουν δοθεί προκαταβολές, γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα, και οι παραγωγοί αδυνατούν να ανταπαξέλθουν μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκαν κάνοντας λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή.

Τέλος, η «Ημαθιώτικη Γη» ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Τάκη Μουτσέρα , για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε , ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού και βρέθηκε στα κτήματα της περιοχής φωτογραφίζοντας τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες.

 

 

 

 

 

Πολυμέσα

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb