Διερευνητική συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη με τον πρόεδρο της ασφαλιστικής εταιρείας GARTENBAU – VERSICHERUNG
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση είχε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με τον πρόεδρο της γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας GARTENBAU - VERSICHERUNG, κ. Manfred Klunke στο πλαίσιο των διερευνητικών συζητήσεων που γίνονται για τη δυνατότητα συμμετοχής ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στις γεωργικές ασφαλίσεις.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Βορίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη θετική κατάληξη των συζητήσεων οι οποίες, όπως επισήμανε, τελικώς θα αποβούν προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών.
Ο κ. Klunke από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Η GARTENBAU - VERSICHERUNG είναι έτοιμη να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής αγροτικής οικονομίας. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η αγροτική παραγωγή μπορεί να αποτελέσει πλάι στον τουρισμό και τη ναυτιλία τον τρίτο πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Μαζί με τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα δεσμευόμαστε να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την ελληνική Κυβέρνηση και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη για την υποστήριξη και την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε και προσδοκούμε σε περαιτέρω συνεργασία για το καλό της ελληνικής αγροτικής οικονομίας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η μεγαλύτερη γερμανική ασφαλιστική εταιρεία που εξειδικεύεται στον κλάδο της ασφάλισης θερμοκηπίων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Barcode από το χωράφι στο ράφι
- Δεν είναι ικανοποιημένοι οι αγρότες μετά την εξειδίκευση των μέτρων από την κυβέρνηση
- Δωρεάν Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού | Επιλέγοντας τις Βασικές Σπουδές μου
- Η ΠΟΓΕΔΥ παρούσα στα αγροτικές κινητοποιήσεις – Μαζί με τους αγρότες για τον πρωτογενή τομέα
- Επίδοση υπομνήματος παραγωγών-πωλητών λαϊκών αγορών στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης Κοτίδη Βασιλείου











