Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τιμές πώλησης ροδάκινων, νεκταρινιών και κερασιών - Ποσοστό μείωσης παραγωγής σε Ελλάδα και Ευρώπη (Βίντεο εκπομπής "ΕΠΙΛΟΓΕΣ")

Στη εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» του epilogesnews.gr που μεταδίδεται διαδικτυακά κάθε Πέμπτη στις 8 μ.μ. με τους Γιάννη Ζήνα και Χρήστο Βοργιάδη, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών του imathiotikigi.gr καθώς και σχόλια-κρητική από τον Διαχειριστή του.

Στη σημερινή εκπομπή τέθηκαν επί "τάπητος" θέματα, όπως αυτό της ευοίωνης όπως προδιαγράφεται  φετινής χρονιάς για κερασοπαραγωγούς και ροδακινοπαραγωγούς, καθώς η μεγάλη μείωση της παραγωγής έχει ως αντίκτυπο την μεγάλη αύξηση των τιμών (Δείτε που κυμαίνονται οι τιμές παραγωγού για τα επιτραπέζια, νεκταρίνια και κεράσια στο βίντεο μετά το 5ο λεπτό).

Επίσης συζητήθηκε εκτενέστερα η μη ανακοίνωση τιμών από τους συνεταιρισμούς καθώς και το πιο είναι το όπλο των εκάστοτε κυβερνήσεων, όσον αφορά το αγροτικό γίγνεσθαι και πως επηρεάζεται το τοπίο αρνητικά για τους αγρότες-παραγωγούς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο για να έχετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προαναφερθέντα αλλά και την τρέχουσα ειδησεογραφία από το imathiotikigi.gr

Πολυμέσα

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb