Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε αναμένεται να γίνει η επόμενη πληρωμή ΕΛΓΑ & του υπόλοιπου 35% - Τι γίνεται με τις ενστάσεις στα ροδάκινα και νεκταρίνια

Παρ΄ότι κάθε μήνα ο ΕΛΓΑ συνηθίζει να πραγματοποιεί τουλάχιστον 1 πληρωμή, τον μήνα Ιούνιο και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του imathiotikigi.gr  αναμένονταν στις 25-26 Ιουνίου να πραγματοποιηθεί πληρωμή αποζημιώσεων και να ολοκληρωθεί η απόδοση του 65% στους παραγωγούς που οι καλλιέργειες τους επλήγησαν κατά το έτος 2019, τελικά φαίνεται πως πηγαίνει λίγες μέρες πίσω και συγκεκριμένα προς τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

Επίσης, θυμίζουμε ότι το υπόλοιπο 35% αναμένεται να αποδοθεί εξ ΄ολοκλήρου στο τέλος του καλοκαιριού όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από την Βέροια ο πρέδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Όσον αφορά τις εκτιμήσεις των ενστάσεων για τις ζημιές στα ροδάκινα και νεκταρίνια κατά το έτος 2019, αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά τον Αύγουστο, καθώς θα δοθεί προτεραιότητα στις εκτιμήσεις ζημιάς που προέκυψαν τη φετινή χρονιά και αφορούν παγετό και χαλάζι.   

Συμπληρώστε την σύντομη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (δεν θα σας πάρει πάνω από 30'') πατώνταςΕΔΩ και εμείς θα σας ειδοποιήσουμε μέσω τηλεφώνου (sms) όταν το πρόγραμμα ανακοινωθεί ή προκηρυχθεί!

 

 

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb