Συνάντηση Βασίλη Κοτίδη με μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025 έγινε συνάντηση του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης-Κυριάκος Βελόπουλος Βασιλείου Κοτίδη με μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων κατά την οποία ετέθησαν και συζητήθηκαν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αναφορικά με τις αποζημιώσεις ζωοτροφών, επιδοτήσεις γάλακτος και λοιπά θέματα.
Στην συνάντηση έλαβε χώρα η καταγραφή των δικαίων αιτημάτων των κτηνοτρόφων και των προβλημάτων τους, η οριστική επίλυση των οποίων κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της τεράστιας σημασίας την οποία έχει η πρωτογενής παραγωγή για την χώρα μας.
Τέλος όπως δήλωσε ο Βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης , Βασίλης Κοτίδης, η επιβίωση του κλάδου των κτηνοτρόφων αποτελεί βασικό μέλημα της πολιτικής μας και σταθερή δέσμευση για εμάς.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ - Οι έλεγχοι της DG AGRI εκθέτουν Κυβέρνηση και ΑΑΔΕ, προειδοποιούν για στάση πληρωμών των επιδοτήσεων και δικαιώνουν τους γεωτεχνικούς δημοσίους υπαλλήλους
- Ενωτική Ομοσπονδία ΑΣ Ημαθίας: 242.500 ευρώ για έρευνα και οι παραγωγοί ακόμη περιμένουν την απάντηση
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Καταβλήθηκαν 14,6 εκατ. ευρώ σε 34.200 δικαιούχους της 3ης περιόδου ενίσχυσης για το αυξημένο κόστος λιπασμάτων
- ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ










