Κατανομή επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2019 για τους κτηνοτρόφους της Λάρισας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους, ότι έχουν καταρτιστεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2019.
Καλούνται οι κτηνοτρόφοι των οποίων η έδρα της εκμετάλλευσής τους βρίσκεται στη Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας, (Καλλισθένους 27 και Θεοφράστου, πληροφορίες κ. Δέσποινα Κιτσικούδη) έως 31/12/2019, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα για την ισχύουσα κατανομή έτους 2019.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη προσέλευσης, θεωρείται ότι οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και χάνουν το δικαίωμα για να υποβάλλουν αίτηση χωροταξικής ανακατανομής για το έτος 2020, (δικαίωμα ένστασης).
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εχθροί και Ασθένειες του Αμπελιού
- Η MasseyFerguson παρουσιάζει το MF 8SXtra με αναβαθμίσεις σε άνεση και αποδοτικότητα
- Τι είναι η άρδευση ακριβείας και γιατί είναι το μέλλον της Γεωργίας | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Βιολογική Μελισσοκομία: Πως θα γίνουν και τι περιλαμβάνουν οι έλεγχοι
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές! Μάθε γιατί..»