«Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων» το Σάββατο 4 Απριλίου στο Λιτόχωρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
«Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων» οργανώνει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, το ερχόμενο Σάββατο (4 Απριλίου), στο δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου (ώρες: 10:00-14:00).
Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας και της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, που έχει οριστεί η 4η Απριλίου, η Αντιδημαρχία Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Τουρισμού διοργανώνουν εκδήλωση γνωριμίας του κοινού με τα αδεσποτάκια του Δήμου.
«Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 στο δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου για να γνωρίσετε τα αδέσποτα που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου και σας προσκαλούμε να υιοθετήσετε κι εσείς ένα αδέσποτο - μια πράξη ελπίδας, αγάπης και ευθύνης», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου «Ο Περίτας» και το Φιλοζωικό Σωματείο «Τα παιδιά του Δία».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αυξάνεται ως 10% η τιμή της φρατζόλας προειδοποιούν οι αρτοποιοί
- Τρεις εξαιρετικά σημαντικές παρεμβάσεις της ΓΣΕΕ για την προστασία των εργαζομένων
- ΟΣΔΕ: Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ΕΑΕ ορίζεται η 30η Οκτωβρίου 2026
- Κτηνοτρόφος από το Νευροκόπι καταγγέλλει ότι αρκούδες κατασπάραξαν το κοπάδι του
- ΠΟΓΕΔΥ: «Από τις εξαγγελίες εξυγίανσης στο “ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ” – Στήνεται ξανά το πάρτι των επιδοτήσεων;»