Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικό ξεκίνημα για τα πυρηνόκαρπα της Νοτίου Αφρικής

Η διαφημιστική δραστηριότητα για τα πυρηνόκαρπα φρούτα της Νότιας Αφρικής βρίσκεται σε εξέλιξη και οι παραγωγοί είναι αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν. 

Η προηγούμενη χρονιά έφερε πολλές προκλήσεις μετά την ξηρασία του περασμένου έτους που προκάλεσε ζημιές στις πρώιμες καλλιέργειες, οι οποίες επηρέασαν το μέγεθος, την ποιότητα και τον όγκο των καρπών. Φέτος, ωστόσο, πρόκειται να υπάρξει μια βελτίωση σε όλες τις πτυχές.

Η εκστρατεία Beautiful Country, Beautiful Fruit αποτελεί βασικό μέσο για την ανάπτυξη της αγοράς φρούτων της Νότιας Αφρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και η συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα μέρη σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού", δήλωσε ο André Smit, Πρόεδρος της Hortgro Stone.

Τα φρούτα της Νότιας Αφρικής θα υποστηριχθούν από δραστηριότητες, όπως το στυλ συνταγών και τη φωτογραφία, το εκδοτικό και διαφημιστικό έντυπο καταναλωτών και εμπορίου, τα κοινωνικά μέσα, τα βίντεο συνταγών και τα κουτιά δώρου.

Η αρχική εκτίμηση των καλλιεργειών για εξαγωγές προβλέπει αύξηση των όγκων σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Τα νεκταρίνια αναμένεται να αυξηθούν από τα 4 εκατομμύρια χαρτοκιβώτια του περασμένου έτους σε σχεδόν 4,7 εκατομμύρια χαρτοκιβώτια (2,5 κιλά). Τα ροδάκινα μπορούν να αναμένουν αύξηση κατά 6% σε 1,9 εκατομμύρια κουτιά. Οι καλλιεργητές δαμάσκηνων προβλέπουν αύξηση κατά 15% σε σχέση με την περασμένη σεζόν, σε 10,1 εκατομμύρια κουτιά. Σε αυτό το στάδιο, οι αυξημένοι όγκοι οφείλονται κυρίως σε νέους οπωρώνες που εισέρχονται στην παραγωγή και οι παραγωγοί έχουν περισσότερο διαθέσιμο νερό άρδευσης.

 

Πηγή

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb