Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με μεγάλη επιτυχία το SUMMER SCHOOL στη Βέροια από την Easy Education για 56 παιδιά από την Ημαθία

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education  διοργάνωσε SUMMER SCHOOL για παιδιά 6-14 ετών από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, στη μία από τις δομές του στο κέντρο της Βέροιας από 1 έως και 5 Ιουλίου 2019. Για πρώτη φορά φέτος, προσφέραμε μία επιπλέον διασκεδαστική, επιμορφωτική λύση για τα παιδιά προσφέροντας ένα γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά τις πρωινές ώρες.

Από τις 9 το πρωί έως και τις 13.30, διεξήχθησαν δραστηριότητες ανά θεματικούς τομείς. Τα παιδιά απασχολήθηκαν ευχάριστα, αλλά ταυτόχρονα να διέγειραν τη φαντασία τους, όξυναν το πνεύμα τους και γνώρισαν χρήσιμες πληροφορίες μέσω της δημιουργίας και του παιχνιδιού! Στο τέλος του summerschool όλα τα παιδιά (56) έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής και επιμόρφωσης στους παρακάτω τομείς:

Θεατρικό παιχνίδι

Ρομποτική

Νέες Τεχνολογίες  Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Ανακύκλωση

Για να κλείσετε μία θέση για το παιδί σας (9-14 ετών) στα τμήματα του Σεπτέμβρη του προγράμματος κατάρτισης Νέων Τεχολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών και για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή καλέστε στο 23310 70102 & 22004. 

Για την ορθή παρουσίαση των θεμάτων, δε θα μπορούσαμε παρά να απευθυνθούμε σε ειδήμονες. Στην Ρομποτική συνεργαστήκαμε με τον Γιώργο Μπίκα ο οποίος μας παρείχε μέσω της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας το εκπαιδευτικό υλικό της συγκεκριμένης ημέρας και τον ευχαριστούμε πολύ. Ο Γιώργος Μπίκας ασχολείται για περισσότερα από 13 χρόνια με την εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων στον τομέα των υπολογιστών, και έχει λάβει τις πιστοποιήσεις «Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής» και «ECDL CertifiedTraining Professional». Από το 1998 εργάζεται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας ως υπεύθυνος του Τομέα Τεχνολογίας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας, και συγκεκριμένα την κυρία Γκαράνη Σταυρούλα και τον κύριο Καραγαβριηλίδη Συμεών, από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας που ανέλαβαν να παρουσιάσουν την έννοια της ανακύκλωσης στα παιδιά τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά συντονίζοντας χειροτεχνίες και παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα παιδιά στο τέλος του προγράμματος έδειχναν περισσότερο από ενθουσιασμένα και την ίδια στιγμή κατσουφιασμένα για τη λήξη του summerschool. Ευχηθήκαμε «καλό καλοκαίρι» και δώσαμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη στο Παιδικό Πρόγραμμα Πληροφορικής.

Με την πολυετή μας εμπειρία στην επιμόρφωση των νέων τεχνολογιών σε μαθητές όλων των ηλικιών, είμαστε σε θέση να εκπαιδεύουμε τα παιδιά πάντα με στόχο μας την προετοιμασία τους για μία πιο παραγωγική μαθητική και φοιτητική ζωή.  Τα παιδικά τμήματα πληροφορικής, που υλοποιούμε από το 2008 έως και σήμερα, κατακτούν γνώσεις και κατάρτιση με τρόπο υγιή, ώστε τελικά να μαθαίνουν να χειρίζονται την τεχνολογία ελεγχόμενα, ως εργαλείο, αποφεύγοντας κάθε είδους κίνδυνο και τάση εθισμού. Από το Σεπτέμβριο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα μία φορά τη βδομάδα να εκπαιδεύονται στις Νέες Τεχνολογίες μέσω του ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος. Πληροφορική, ρομποτική και άλλοι επιμορφωτικοί τομείς μέσω της διασκέδασης περιμένουν τους μικρούς μας μαθητές (9-14 ετών)!

Δηλώστε συμμετοχή στα τμήματα του Σεπτέμβρη!

Για να κλείσετε μία θέση για το παιδί σας (9-14 ετών) στο τμήμα του Σεπτέμβρη και για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ή καλέστε στο 23310 70102 & 22004. 

Βέροια, Ελιάς 1, 1ος όροφος

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 70102 & 22004 

www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Νικόλαος

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb