Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου από κορονοϊό (Βίντεο)

Την ώρα που είναι γεγονός ο πρώτος θάνατος ανθρώπου πλήρως εμβολιασμένου στη χώρα, σύμφωνα με τον Νίκο Καπραβέλο, είναι μεγάλη η ανησυχία των ειδικών για τα νούμερα της πανδημίας, καθώς η μετάλλαξη «Δέλτα» τείνει να κυριαρχήσει. «Δεν θα αργήσουμε να δούμε και 5.000 κρούσματα ημερησίως», υπογράμμισε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
 

Ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορονοϊό και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι γεγονός στη χώρα, σύμφωνα με τον Νίκο Καπραβέλο. Την ίδια ώρα παραμένει μεγάλη η ανησυχία των επιστημόνων για τα νούμερα της πανδημίας, καθώς η μετάλλαξη «Δέλτα» τείνει να κυριαρχήσει, ενώ οι ρυθμοί των εμβολιασμών δείχνουν να χωλαίνουν. 

 «Δεν θα αργήσουμε να δούμε και 5.000 κρούσματα ημερησίως», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Όλα αυτά, ενώ είναι γεγονός, όπως αναφέρθηκε, ο πρώτος θάνατος συμπολίτης μας, πλήρως εμβολιασμένου, κάτι που αποτελεί, βέβαια, την εξαίρεση στον γενικό κανόνα, σχετικά με τη δυναμική των εμβολίων...

Μεγάλη είναι η ανησυχία των υγειονομικών αρχών για την εξέλιξη της πανδημίας τις ημέρες αυτές, καθώς λόγω της γιορτής του 15Αύγουστου, εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να δούμε εκτόξευση των κρουσμάτων καθώς η μετάλλαξη «Δέλτα» καλπάζει. Οι ειδικοί φοβούνται τι θα γίνει με την επιστροφή των εκδρομέων, αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb