Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Rapid Test στην Κοινότητα Φυτειάς και στην Πλατεία Ωρολογίου

Σε δύο σημεία του Δήμου Βέροιας θα διενεργηθούν αυτή την εβδομάδα δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV–2 (Rapid Test) από κλιμάκια της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία.

Ο πρώτος δειγματοληπτικός έλεγχος έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, από τις 10:00 έως τις 13:00 στην Κοινότητα Φυτειάς, στον χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος.

Την προσεχή Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες από τις 10:00 έως τις 14:00 στην Πλατεία Ωρολογίου.

Με σκοπό την καλύτερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19, ο Δήμος σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Ημαθίας συνεχίζει να υποστηρίζει τη διενέργεια των rapid test σε άτομα κάθε ηλικίας.

Οι πολίτες θα πρέπει γνωρίζουν πως: πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb