Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα:

«Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί την αφετηρία μιας δύσκολης και παράλληλα συναρπαστικής διαδρομής προς την κατάκτηση της γνώσης. Μιας διαδρομής που είναι γεμάτη στόχους, όνειρα, αγωνίες και νέες προκλήσεις για χιλιάδες μαθητές.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Βέροιας να έχουν μια ουσιαστική και γόνιμη σχολική χρονιά, αποκτώντας νέες γνώσεις, νέες παραστάσεις, νέες δεξιότητες και νέες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο.

Στους εκπαιδευτικούς, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή δύναμη προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία και φέτος στις υψηλές απαιτήσεις του λειτουργήματός τους. Ο Δήμος Βέροιας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων πουενδέχεται να προκύψουν στις σχολικές μονάδες ώστε να διασφαλιστεί και φέτος η καλύτερη δυνατή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε κάθε γωνιά του Δήμου».

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb