Κ. Καλαϊτζίδης: «Κάνουμε έργα σε όλη την Ημαθία χωρίς να διαχωρίζουμε μικρές ή μεγάλες περιοχές»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επισκευών οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεων του επαρχιακού και του αγροτικού οδικού δικτύου της Ημαθίας, από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή τη φορά, εργασίες ασφαλτοστρώσεων και επισκευές οδοστρώματος πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα σε τμήματα αγροτικής οδοποιίας, Αλεξάνδρειας - Σχοινά- Νεοχωρίου και Αλεξάνδρειας- Πλατάνου- ΣΕΑ Πλατάνου. Τις περιοχές των έργων επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης όπου συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

«Κάνουμε έργα σε όλη την Ημαθία, όπου χρειάζεται και χωρίς να διαχωρίζουμε μικρές ή μεγάλες περιοχές διότι όλα τα έργα, μεγάλα ή μικρά, έχουν την αξία τους σε σχέση με τις τοπικές κοινωνίες. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε σχεδιασμό για όλη την Ημαθία, όμως έχουμε παράλληλα και συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση διότι η μέριμνα για τον τόπο και τους πολίτες είναι υπόθεση όλων μας» δήλωσε ο Κώστας Καλαϊτζίδης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δια Βίου Μάθηση και Κατάρτιση: Η πρωτοβουλία της EasyEducation με το βλέμμα προς το 2034
- Μ. Σχοινάς: Τα προβλήματα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας δεν λύνονται με χάιδεμα αυτιών και εύκολες υποσχέσεις
- Γεωργικά προϊόντα: Σημαντικές αποφάσεις για την κοινή οργάνωση της αγοράς
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Στήριξη στον πανεκπαιδευτικό αγώνα και αιχμές κατά της κυβέρνησης
- Το πρόγραμμα και ο αναπτυξιακός σχεδιασμός του Δήμου Νάουσας παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη σε συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ημαθίας