Επιβάτες σκάφους που ημιβυθίστηκε βγήκαν στη στεριά κολυμπώντας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ημιβυθισμένο εντοπίστηκε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής στην περιοχή Βότση της Αλοννήσου, το οποίο κινδύνευσε να βυθιστεί.
Πιο συγκεκριμένα, για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής η Λιμενική Αρχή της Αλοννήσου και άμεσα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με περιπολικό όχημα στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση, ενώ παράλληλα απέπλευσε και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Οι οκτώ επιβαίνοντες, υπήκοοι Αυστραλίας βρήκαν από την θάλασσα κολυμπώντας και είναι καλά στην υγείας τους, ενώ το σκάφος τους μετά την απάντληση των νερών ανελκύσθηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης σκαλών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό της Αλοννήσου, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα
- Ημερομηνίες έναρξης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε 11 ακόμη Κοινότητες της Π.Ε. Ηρακλείου όπου ολοκληρώθηκαν οι δολωματικοί ψεκασμοί δακοκτονίας
- Θεσσαλία: Διέκοψαν την παροχή πετρελαίου στους αγρότες οι βενζινοπώλες
- Αγροτικό πετρέλαιο: Πρώτη πληρωμή 208.509 ευρώ από την ΑΑΔΕ σε 918 πρατήρια μέσω του myDiesel










