Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 72χρονου στη Δάφνη Σκύδρας - Την Πέμπτη η απολογία του 76χρονου δράστη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σοκαρισμένη παραμένει είναι η τοπική κοινωνία της Δάφνης Σκύδρας από την άγρια δολοφονία του 72χρονου από έναν 76χρονο συγχωριανό του.
Ο 76χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τον 72χρονο και τον σκότωσε και στη συνέχεια πέταξε τη σορό του σε χωματερή στη Σκύδρα Πέλλας. Όπως είπε στους αστυνομικούς, επειδή είδε τον 72χρονο στο χωράφι του νόμισε ότι του έκλεβε ροδάκινα. «Σκότωσα το θύμα όταν τον είδα να βγαίνει από το χωράφι μου, πίστεψα πως μου έκλεψε φρούτα, θόλωσα και πυροβόλησα με καραμπίνα», φέρεται να ισχυρίστηκε.
Το πρωί της Τετάρτης (27.8.25) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 72χρονου στον ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονος στη Δάφνη Σκύδρας.

Οι διαφορές των δύο ανδρών φαίνεται να έχουν βαθιές ρίζες και για αυτό η οικογένεια του θύματος ήταν ανάστατη μετά την εξαφάνισή του για 10 ολόκληρες ημέρες, μέχρι που ο δράστης αποκάλυψε που είχε αφήσει τη σορό του ηλικιωμένου.
Ο 76χρονος, που ομολόγησε τα βασανιστήρια και για την άγρια δολοφονία του 72χρονου, θα απολογηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας την Πέμπτη.
Πηγή: newsit.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Το παλιό σύστημα «έφυγε», αλλά η «αμαρτωλή αγάπη» μένει;
- ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
- Τάσος Μπαρτζώκας: Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την 114η επέτειο της Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας
- Οι πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ, Σταύρου Καφούνη, με την Δόμνα Μιχαηλίδου – Στόχος η πρώτη αυξημένη καταβολή voucher πριν από τα Χριστούγεννα










