Ημαθία: Σύλληψη 48χρονου επιχειρηματία με την κατηγορία της ασέλγειας σε γυναίκα υπάλληλό του
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σχηματίστηκε σε βάρος ενός 48χρονου επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασέλγησε με τη βία σε μια νεαρή υπάλληλό του!
Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η 28χρονη γυναίκα, ενώ εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 48χρονος σε περιοχή της Ημαθίας, εκείνος της επιτέθηκε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις παρά την θέλησή της. Η νεαρή υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει από τον επιχειρηματία και υπέβαλε μήνυση εναντίον του.
Ο 48χρονος, ο οποίος κατοικεί σε κοινότητα του Δήμου Πέλλας, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι του, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας όπου του ασκήθηκε η σχετική δίωξη.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας
- Οι αιτίες του διαζυγίου του Ρούι Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δηλώσεις βουλευτών μετά την πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής
- Ανακοίνωση για την μετεγκατάσταση του Δασαρχείου Βέροιας
- Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για τη δημιουργία μόνιμης ψηφιακής έκθεσης για την εξέλιξη της βιομηχανίας μέσω του ΕΣΠΑ