Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ύποπτος αποκλεισμός του ΑΚΚΕΛ από τον Δήμο Ορεστιάδας στην έκτακτη σύσκεψη για το ΚΥΤ Φυλακίου

Τουλάχιστον ως ύποπτος μπορεί να θεωρηθεί ο αποκλεισμός του ΑΚΚΕΛ (που αποφάσισε ο Δήμος Ορεστιάδας) με την μη πρόσκληση στην σύσκεψη με τους φορείς του Δήμου Ορεστιάδας την Κυριακή 28/2/2021 και ώρα 12.00 «για καθορισμό ημερομηνίας εκδήλωσης διαμαρτυρίας και όσων άλλων ενεργειών απαιτηθούν».

Σε δελτίο τύπου της η Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ορεστιάδας (δηλαδή οι παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο) αναφέρει ότι αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίασή της στις 26/2/2021 και κλείνει ότι η Επιτροπή Αγώνα έχει ενεργή πρόσκληση προς τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων για μία δια ζώσης συνάντηση. Εδώ δημιουργούνται ερωτήματα.

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που δεν έχει έδρα την Αθήνα αλλά την Ορεστιάδα του Έβρου. Είναι γνωστός στο πανελλήνιο ο αγώνας του προέδρου του ΑΚΚΕΛ για την μη επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και την δημιουργία άλλων δομών. Η Επιτροπή του Δήμου που αποτελείται από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων (κομματικά ορισμένους) συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με όλους τους φορείς και τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, “πετώντας εκτός” φωτογραφικά και ουσιαστικά το μόνο πολιτικό κόμμα που έχει έδρα την Ορεστιάδα (και σίγουρα θα συμμετείχε) απλά διότι είναι εκτός Βουλής (παρά τα μεγάλα ποσοστά του ΑΚΚΕΛ στην Ορεστιάδα). Απαράδεκτο και φασιστικό.

Ο λαός του Έβρου και της Ορεστιάδας έχει κρίση και ξέρουν καλά τις απόψεις, έχουν διαβάσει τις ανακοινώσεις των κομμάτων που τυφλά υπηρετούν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων (με κομματικό χρίσμα). Ακόμη μια φορά μικροπολιτικά παιχνιδάκια στις πλάτες του λαού. Εκτός και αν έχουν σκελετούς να κρύψουν στις ντουλάπες τους και φοβούνται τόσο πολύ το ΑΚΚΕΛ. Το ΑΚΚΕΛ και ο πρόεδρος έδωσαν και θα δίνουν πάντοτε το δυναμικότερο παρών στους αγώνες και θα είναι πάντα μαζί με τον απλό λαό όπου και όποτε υπάρξει σάλπισμα του αγώνα.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb