Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για θέματα του Νοσοκομείου και του Κ.Υ. Νάουσας

Με τον υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη συναντήθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, με αφορμή τη γνωστοποίηση που έλαβε από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ & ΟΑΕΕ Νάουσας σχετικά με τις ελλείψεις σε ιατρούς με ειδικότητα οφθαλμιάτρου στο Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας (πρ. ΠΕΔΥ) Νάουσας.

Ο Υφυπουργός Υγείας δεσμεύθηκε για την επιτάχυνση των διαδικασιών κάλυψης των ελλείψεων, καθώς οι ανάγκες σε προσωπικό είναι καταγεγραμμένες, ενώ έχουν πλέον οριστεί οι νέοι διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών (Υ.Πε.), γεγονός που επιτρέπει την επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούσαν από την προηγούμενη περίοδο.

Από τη μεριά του, ο Τάσος Μπαρτζώκας δεσμεύθηκε στον Υφυπουργό κ. Κοντοζαμάνη ότι θα επιδιώξει όσο το δυνατόν συστηματικότερη επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς Υγείας και την Κοινωνία των Πολιτών, έτσι ώστε να συνεισφέρει στη μεταρρύθμιση για μια ποιοτική δημόσια υγεία.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb