Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην επίσημη ενημέρωση των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών για την κατάσταση στον Έβρο

Στην αναλυτική ενημέρωση των μελών της Διαρκούς Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων από τους Υπουργούς κ.κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και Νίκο Δένδια για τις πρόσφατες εξελίξεις στη μεθοριακή γραμμή του Έβρου, που πραγματοποιήθηκε χθες 26-5-2020 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συμμετείχε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Οι δύο Υπουργοί, ρητά και κατηγορηματικά τόνισαν ότι τα περί τουρκικής εισόδου σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο αποτελούν ασύστολα ψεύδη που σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για «ασκήσεις» αντιπολίτευσης, που δυστυχώς έφτασαν και στα όρια της «σπέκουλας».

Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σαφώς οριοθετημένα και απαράλλακτα και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας τα προστατεύουν σθεναρά, άγρυπνα και αποφασιστικά.

Σε σχετική δήλωσή του ο μετά το πέρας της ενημέρωσης, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν αναλώνεται σε λόγια για τα αυτονόητα. Αντιθέτως πράττει τα αυτονόητα για τη διαρκή προάσπιση, θωράκιση και ενίσχυση των συνόρων μας.
"Κάθε επίβουλος, κάθε απόπειρα παραβίασης, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης, θα βρίσκει μπροστά του την Ελληνική Ψυχή και το Ελληνικό Ανάστημα, έτοιμα να υπερασπιστούν εις το διηνεκές την Εθνική μας Ανεξαρτησία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μέχρι σπιθαμή γης.", επισήμανε χαρακτηριστικά.
 
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb