Πιστώσεις για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 2020
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ανέρχεται το κονδύλιο που προϋπολογίζεται το 2020 για την άσκηση τουριστικής πολιτικής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Οπως τονίστηκε δε, η πιο πάνω πίστωση είναι ανεξάρτητη από το κονδύλι των 2 εκατομμυρίων ευρώ που μέσω ΕΣΠΑ θα διατεθεί το 2020 για την προβολή της Περιφέρειας, κυρίως διαδικτυακά, αλλά και με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις, συνέδρια κ.α.
Οσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα της συμμετοχής σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς και της εν γένει προβολής της Περιφέρειας, οι σχετικές εισηγήσεις προς τον περιφερειάρχη θα γίνονται από 7μελή επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων που είτε χρηματοδοτούν, είτε συμβάλλουν στην τουριστική πολιτική.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκίνησε η συγκομιδή συμπύρηνου ροδάκινου - Τουλάχιστον 0.50 ευρώ / κιλό ζητούν οι παραγωγοί
- Λάκης Βασιλειάδης : Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό
- Θ. Τζάκρη - Ερώτηση στη Βουλή για να δοθούν προκαταβολές στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας που επλήγησαν από τους ανοιξιάτικους παγετούς του Μαρτίου
- Στάχτη 100 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης άφησε η φωτιά στο Νιοχώρι στη Μεσσηνία
- Π. Μαρινάκης: Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό από τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις