Πιστώσεις για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 2020
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τουρισμός
Σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ανέρχεται το κονδύλιο που προϋπολογίζεται το 2020 για την άσκηση τουριστικής πολιτικής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Οπως τονίστηκε δε, η πιο πάνω πίστωση είναι ανεξάρτητη από το κονδύλι των 2 εκατομμυρίων ευρώ που μέσω ΕΣΠΑ θα διατεθεί το 2020 για την προβολή της Περιφέρειας, κυρίως διαδικτυακά, αλλά και με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις, συνέδρια κ.α.
Οσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα της συμμετοχής σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς και της εν γένει προβολής της Περιφέρειας, οι σχετικές εισηγήσεις προς τον περιφερειάρχη θα γίνονται από 7μελή επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων που είτε χρηματοδοτούν, είτε συμβάλλουν στην τουριστική πολιτική.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Daniel: Ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε εκδήλωση της Λ. Λιακούλη για τα δύο χρόνια από την κακοκαιρία
- Σύσκεψη Τσιάρα με Περιφερειάρχες για την ευλογιά - Σχέδιο δέκα ημερών με σταθμούς απολύμανσης σε οδικούς άξονες και αυστηροποίηση μέτρων
- Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας
- Οι αιτίες του διαζυγίου του Ρούι Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δηλώσεις βουλευτών μετά την πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής