Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΕ: Εξερευνήστε τη νέα ενότητα για την παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων

Μια νέα θεματική ενότητα κυκλοφόρησε στον ιστότοπο της Eurostat, η οποία παρουσιάζει πληροφορίες για την οικονομική παγκοσμιοποίηση που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις .
 
Αυτή η ενότητα παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για διάφορα θέματα, όπως ξένες θυγατρικές, ξένες άμεσες επενδύσεις και παγκόσμιες αλυσίδες αξίας .
 
Μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση:

  • όλα τα σχετικά δεδομένα
  • άρθρα ειδήσεων και άλλες δημοσιεύσεις
  • επεξηγηματικές πληροφορίες για τα θέματα
  • λεπτομέρειες σχετικά με τη μεθοδολογία και τη νομοθεσία.

Στιγμιότυπο οθόνης της ιστοσελίδας της Eurostat για την οικονομική παγκοσμιοποίηση που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις.  Η εικόνα δείχνει ένα εμπορικό λιμάνι το ηλιοβασίλεμα με εκατοντάδες κοντέινερ διαφορετικών χρωμάτων αποθηκευμένα σε οικόπεδο κοντά στο νερό, δίπλα σε φορτηγά πλοία.

 
Για δεκαετίες, οι επιχειρήσεις επεκτείνουν όλο και περισσότερο τις δραστηριότητές τους πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα. Από αυτή την άποψη, οι δραστηριότητες των ξένων θυγατρικών και των επιχειρήσεων που ελέγχονται από το εξωτερικό, η ανάθεση δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς συνεργάτες, οι άμεσες ξένες επενδύσεις και άλλες μορφές ξένης δέσμευσης αποτελούν ζωτικά στοιχεία της οικονομικής παγκοσμιοποίησης των επιχειρήσεων. Τα στατιστικά μας σάς βοηθούν να έχετε μια καλύτερη εικόνα αυτής της κατάστασης.  Επισκεφθείτε τώρα
 
τη νέα θεματική ενότητα για την παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων !

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb