Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη της Υφυπουργού ΑΑ & Τ κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου στη Λέσβο

Την Λέσβο επισκέφθηκε η Υφυπουργός ΑΑΤ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της, συναντήθηκε με γεωργικούς, κτηνοτροφικούς, αλιευτικούς φορείς και μίλησε σε ανοιχτή μαζική συγκέντρωση στην Καλλονή. 
Η κ. Τελιγιορίδου ενημέρωσε τους φορείς πως είναι όλα έτοιμα από το ΥΠΑΑΤ για την γρήγορη εκτέλεση των διαδικασιών της δακοκτονίας. Ανακοίνωσε πως θα γίνουν κανονικά οι μετακινήσεις ζώων ενόψει του Πάσχα και ότι το ΥΠΑΑΤ προχωράει την διαδικασία ενίσχυσης για φέτος με το προσωπικό παρακράτημα. 
Ενημέρωσε πως το επόμενο διάστημα εγκρίνεται η πρόληψη μόνιμου κτηνιατρικού προσωπικού για την περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.
Η κ. Τελιγιορίδου συναντήθηκε με τους αλιευτικούς φορείς στην Σκάλα Καλλονής και συζήτησε μαζί τους θέματα πους τους απασχολούν.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας της η Υφυπουργός επισκέφθηκε την Αγιάσο και ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα Leader έργων 3,5 εκατομυρίων ευρώ και μέσα σε αυτά είναι και η υλοποίηση της δέσμευσης του ΥΠΑΑΤ για ανοικοδόμηση του γκρεμισμένου θεάτρου στο Αναγνωστήριο της Αγιάσου.

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb