Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ για νταμπλ - Με «σπασμένα τα φρένα» γράφει ιστορία…

Δεκατρείς σερί νίκες, οκτώ σερί εκτός έδρας «διπλά», 28η πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας (!) για έναν ΠΑΟΚ που με το γκάζι πατημένο συνεχίζει να γράφει ιστορία…

 

 
Με «σπασμένα τα φρένα» γράφει ιστορία…
 

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, συνέχισε με σπασμένα τα φρένα το τρελό σερί του φτάνοντας τις 13 συνεχόμενες νίκες και μπορεί να υπερασπίζεται τον τίτλου του.

Αυτή ήταν η όγδοη σερί εκτός έδρας νίκη, μιας ομάδας που μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη μακριά από την Τούμπα. Όμως, όλα άλλαξαν από εκείνο το «διπλό» στα Πηγάδια (0-3) κόντρα στην Ξάνθη (είχε προηγηθεί και το 0-5 επί του Αιγινιακού), για να ακολουθήσουν οι επιτυχίες σε Χανιά (Πλατανιάς 0-1), Τρίκαλα (1-5 για τους 16 του κυπέλλου), Κέρκυρα (0-3), Αγρίνιο (Παναιτωλικός 0-1), Γιάννενα (ΠΑΣ 1-3), Περιστέρι (Ατρόμητος 1-3).

Μ' αυτά και μ' αυτά η πρόκριση ήρθε για το «Δικέφαλο» κι αυτή θα είναι η 28η  συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος, όπου μέχρι τώρα μετράει 18 προκρίσεις στον τελικό της διοργάνωσης.

gazzetta.gr

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb