ΑΡΗΣ: Έρχεται ο Ματέο Γκαρσία, φεύγει ο Φετφατζίδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Γιάννη Φετφατζίδη και Ματέο Γκαρσία. Ο διεθνής Έλληνας πλάγιος επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Αλ Κορ, με τον Αργεντινό εξτρέμ να προορίζεται για αντικαταστάτης του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες (και) από το Κατάρ, ο Άρης υπολογίζεται να βάλει στα ταμεία του κάτι περισσότερο από 1.000.000 ευρώ, με τον 30χρονο «Φέτφα» να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ ετησίως.
Τα χρήματα που θα λάβουν οι Θεσσαλονικείς από το σύλλογο του Κατάρ, είναι αυτά που ουσιαστικά θα δοθούν στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού, ο οποίος έχει και ιταλική υπηκοότητα. Η πρωταθλήτρια Σερβίας θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης - περίπου το 50% - του Ματέο, ο οποίος επιστρέφει στον Άρη έπειτα από μία σεζόν για να... αυξήσει τις 32 εμφανίσεις, τα 11 γκολ και τη μία ασίστ που είχε καταγράψει στην πρώτη του θητεία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο Γιάννης Ανδριανός στην Ημερίδα του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων: Κοινός μας στόχος η στήριξη του παραγωγού και ολόκληρης της αλυσίδας του πρωτογενούς τομέα
- Τσιάρας: Μέχρι τέλος Μαΐου η οριστική πρόσκληση για τα σχέδια βελτίωσης
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Ανεπαρκή τα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας
- Τσιάρας: Εκπαίδευση, καινοτομία και νέοι αγρότες στο επίκεντρο του μέλλοντος της ελληνικής γεωργίας
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Να μη μείνει ούτε ένα ερωτηματικό αναπάντητο»











