Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕΚ: Με πολλές απουσίες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Εκτός και ο Ινσούα

Τα προβλήματα τελειωμό δεν έχουν για την ΑΕΚ. Νοκ άουτ τέθηκε και ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, την Τετάρτη (14/10), και δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα λόγω κάκωσης στο γαστροκνήμιο. Ο Αργεντινός χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (18/10, 20:30) στο ΟΑΚΑ και δημιουργεί μείζον πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού απών είναι και ο Ελντερ Λόπες με βαρύ διάστρεμμα. 

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει μπροστά του έναν περίπλοκο γρίφο. Μια επιλογή είναι να παίξει με τριάδα στην άμυνα (Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ ή Νεντελτσεάρου) και να χρησιμοποιήσει κάποιον σαν τον Αλμπάνη να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα. Μια άλλη, να μετατοπίσει τον Βασιλαντωνόπουλο αριστερά, καθώς ο 28χρονος είναι... χαμαιλέοντας και προσαρμόζεται εύκολα σε άλλη θέση πέραν της φυσικής του, αυτή του δεξιού μπακ. Στην περίπτωση αυτή, δεξιά θα παίξει ο Παουλίνιο, που επίσης προέρχεται από τραυματισμό. Στο προσκήνιο έρχεται νομοτελειακά και ο νεαρός (2003) αριστερός μπακ Μάριο Μιτάι, που ανέβηκε φέτος από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Δεν έχει πάρει ακόμα το «βάπτισμα του πυρός» σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ουσία, πάντως, παραμένει ότι στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Λόπες, Ινσούα, Γκαρσία, Μπακάκη και τον τιμωρημένο Μάνταλο.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb