Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Στέρλινγκ δημιουργεί ίδρυμα για να βοηθήσει τους νέους

Ο επιθετικός  της Μάντσεστερ Σίτι -εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League- και της εθνικής Αγγλίας, Ραχίμ Στέρλινγκ θα δημιουργήσει ένα ίδρυμα για να βοηθήσει τους μειονεκτούντες νέους στη Βρετανία, όπως δήλωσε ο 25χρονος σταρ στους The Sunday Times.


    Όπως αναφέρεται σχετικά, ο Στέρλινγκ είναι πιθανό να δωρίσει... επταψήφιο ποσό για την συγκεκριμένη ενέργεια, ενώ στοχεύει επίσης να βοηθήσει οικογένειες παρόμοιες με εκείνες που επωφελούνται από την εκστρατεία δωρεάν σχολικών γευμάτων του Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


    «Δεν με προβληματίζει να δώσω γι αυτό ένα εκατομμύριο», δήλωσε ο Στέρλινγκ, ο οποίος φέρεται να κερδίζει ετησίως, περίπου 15 εκατομμύρια λίρες στην Σίτι.


    «Αυτό που θα με κάνει ευτυχισμένο, είναι να βλέπω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω. Ακόμα κι αν είναι πέντε άτομα, ακόμα κι αν είναι ένα, τουλάχιστον έχω βοηθήσει κάποιον να βγει από μία δυσκολία και να βιώσει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στην Αγγλία. Θέλω αυτό να είναι τεράστιο, και όχι μόνο τεράστιο για τον εαυτό μου αλλά και για τους εμπλεκόμενους ανθρώπους», επεσήμανε ο διάσημος άσος.


    Ο Στέρλινγκ δέχθηκε επαίνους, πέρυσι, για την στάση του στην καταπολέμηση του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο. Ο επιθετικός της Σίτι πρόσθεσε ότι οι λεπτομέρειες για το ίδρυμα  θα γίνουν σύντομα γνωστές.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb