Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με Γιαννούλη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη μάχιμο, αλλά χωρίς τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, θα υποδεχτεί αύριο, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League, τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1).

Ο Ελληνας αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, για τις ενοχλήσεις που είχε, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (7/1), το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο. Συμμετείχε, ωστόσο, στη σημερινή, τελευταία πριν από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», προπόνηση της ομάδας και τέθηκε στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία.

Απών, αντίθετα, από την αυριανή μάχη θα είναι, λόγω ίωσης, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος αισθάνεται  αδυναμία και φυσική καταπόνηση, με συνέπεια να προτιμηθεί να προφυλαχθεί.  

Στην αποστολή για τον αγώνα επιλέχθηκαν από την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων» οι ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ινγκανσον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης,

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb