Ο Κεντρικός Αμυντικός που ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Νωρίς το μεσημέρι έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Τζάκσον Πορόσο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με την Τρουά για την απόκτησή του, αρχικά με τη μορφή δανεισμού, και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός από τον Ισημερινό αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο 23χρονος αμυντικός θα αποκτηθεί με μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία του με τη γαλλική ομάδα θα συμπεριληφθεί κι οψιόν αγοράς. Την περυσινή σεζόν έπαιξε συνολικά 22 φορές στη Ligue 1 με απολογισμό δύο γκολ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέες θέσεις εργασίας από τη MAGNA – Ζητούνται εργάτες και εργάτριες παραγωγής & συσκευασίας
- Μετασυλλεκτικές επεμβάσεις για τις ασθένειες και τους εχθρούς στα πυρηνόκαρπα
- Τσαβδαρίδης: Σε τροχιά υλοποίησης το κυβερνητικό σχέδιο ανάπτυξης για την Ημαθία
- Πέμπτη συνεχόμενη θητεία για την Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας - Αποτελέσματα εκλογών
- Silver βραβείο για την Περιφέρεια Κρήτης στα BITE Awards 2026 για την ψηφιακή πλατφόρμα Ηλεκτρονικά Ραντεβού – BookTool










