Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΠΑΟΚ νίκησε αλλά δεν κατάφερε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση

ΠΑΟΚ και Βασιλεία έδειξαν ανέτοιμοι(φυσιολογικό γι ΄αυτή την περίοδο) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με την Ελληνική ομάδα να πηγαίνει στη ρεβάνς με το ρευστό 2-1 ενώ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση.

Ίσως η χειρότερη ομάδα των τελευταίων ετών που πέρασε από την Τούμπα και όμως με το αποτέλεσμα 2-1 και το γκολ εκτός έδρας οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν μοιρασμένες.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παρ΄όλα αυτά οι περισσότεροι παίκτες τους ήταν μέτριοι σε απόδοση και οι φάσεις που έκαναν στην αντίπαλη εστία λιγοστές με πιο σημαντική την ευκαιρία του Λημνιού, που από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΟΚ γενικά φώναξε ότι χρειάζεται ενίσχυση και δεν πρέπει να περιμένει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για να κλέισει το ρόστερ του.

Έδειξε φοβερά κενά στο κέντρο της άμυνας αλλά και στη δημιουργία παιχνιδιού αφού έλειπε και ο πολύ ποιοτικός Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα να είναι κακός. 

Η Βασιλεία εκτός από μία-δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να είχε σκοράρει (ειδικά το τετ-α-τετ του Αγιέτι) δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από δύο πάσες έχοντας φοβερό πρόβλημα στις μεταβιβάσεις αλλά και στην τελική προσπάθεια. Γενικά  δεν νομίζουμε ότι θα έχει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης αν παρουσιαστεί με το ίδιο πρώσοπο και στον επαναλληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα της.

Το σκορ άνοιξε με ένα υπέροχο σουτ από μακρινή απόσταση ο Κάνιας για τον ΠΑΟΚ, με τον Πρίγιοβιτς να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Αγιέτι να μειώνει σε 2-1,  10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

  

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb