Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζάμπολ στην Basket League - Η πρεμιέρα της Α1 με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Οι αγώνες Κυπέλλου μεσοβδόμαδα ήταν το ορεκτικό, αλλά ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο. Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες η Basket League επιστρέφει στις ζωές μας και η πρεμιέρα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. 

Η αρχή γίνεται με δύο αναμετρήσεις στις 15:45. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τους τραυματίες Γκος και Τσόχλα, αλλά με τον Πόουπ που είναι πλέον ετοιμοπόλεμος φιλοξενεί το Ρέθυμνο που μετά τις προσθήκες των Κλάντον (που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Πυλαία) και Μπαρτ θέλει να αφήσει πίσω του το προβληματικό πρόσωπο της προετοιμασίας. Ο Κολοσσός ξεκινά τη μετα-Λυκογιάννη εποχή υποδεχόμενος τον πολύ ενισχυμένο Προμηθέα. 

 

Στις 17:00 ο Παναθηναϊκός χωρίς προβλήματα αλλά και κόσμο λόγω τιμωρίας αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον επίσης πάνοπλο Ήφαιστο Λήμνου, που κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Το Περιστέρι επιστρέφει στα σαλόνια μετά από τέσσερα χρόνια και φιλοξενεί την ΑΕΚ, που θα έχει διαθέσιμο τον Καββαδά, αλλά όχι και τους τραυματίες Σαντ-Ρόος και Ξανθόπουλο. 

Την Κυριακή η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός στις 17:00 δίχως τους τραυματίες Παπανικολάου και Αγραβάνη φιλοξενεί τον Χολαργό τρεις μέρες αφού τον νίκησε 85-70 στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο. Απών και πάλι θα είναι ο Ντόρσεϊ, ενώ αμφίβολος είναι ο Χόκινς για τους νεοφώτιστους. Δύο ομάδες που θα δεν τα κατάφεραν στα ευρωπαϊκά προκριματικά τους, το Λαύριο και ο Άρης, μονομαχούν στις 18:00 δίχως απουσίες, ενώ την ίδια ώρα ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Κύμη στη Νέα Σμύρνη. 

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική: 
inner

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής: 
inner

 

Πηγή:sport-fm.gr

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb