Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου από το Σάββα Θώμογλου στα 200 μέτρα κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες

Με αφορμή την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου από το Σάββα Θώμογλου στα 200 μέτρα κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, αποστέλλει το ακόλουθο μήνυμα:

«Εκ μέρους του Δήμου Βέροιας, θα ήθελα να συγχαρώ το νεαρό συντοπίτη μας, Σάββα Θώμογλου, για την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου στα 200μ. κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. Μια διάκριση πουμας γεμίζει όλους με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια. Όχι μόνο τους Βεροιείς αλλά και όλους τους Έλληνες.

Τέτοιες επιτυχίες αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για τη νέα γενιάτου τόπου μας αφού αποδεικνύουν ότι με ταπεινότητα, πίστη, αφοσίωση και σκληρή δουλειά ακόμη και το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό.

Σάββα, σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε υγεία καικαλή δύναμη στη συνέχεια των προσπαθειών σου που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι το ίδιο λαμπρή με τη μέχρι τώρα πορεία σου».

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb