Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Αλέξανδρος στο Δήμαρχο Βέροιας

Τη νεαρή αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Αλέξανδρος, Φωτεινή Παυλίδου,η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της και την προπονήτρια συλλόγου, Μαργαρίτα Ατανάσοβα-Τούφα, είχε τη χαρά να υποδεχτεί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με αφορμή την κλήση της αθλήτριας στην Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ (Ensemble) Νεανίδων.

Στην Εθνική Ομάδα έχουν κληθεί συνολικά μόλις 10 αθλήτριες από τις οποίες θα επιλεγούν οι έξι προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στους Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων 2019, γεγονός που συνιστά μεγάλη επιτυχία και επιβεβαιώνει τη συστηματική άνοδο του αθλήματος στη Βέροια.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ, σημειώνοντας πως θα πρέπει να νιώθει ιδιαίτερη περήφανη που οι κόποι και η εργατικότητά της ανταμείβονται μέσα από τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα, την υψηλότερη τιμή για έναν αθλητή. Επιπλέον, παρότρυνε την αθλήτριανα καταβάλλει την ίδια προσπάθεια και στις σχολικές της υποχρεώσεις ώστε να υπάρχει πάντα μια σχετική ισορροπία ανάμεσα στη μαθητική και αθλητική της ζωή.Τέλος, της ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα εκπροσωπήσει τη Βέροια και τη χώρα επάξια.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb