Αίτημα στη Super League για ενός λεπτού σιγή την Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Αίτημα στη Super League για την τήρηση ενός λεπτού σιγής, κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής. Η 14η Σεπτεμβρίου είναι στην ουσία η επίσημη επέτειος της Μικρασιατικής Καταστροφής και η ΑΕΚ ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο ματς με την Λαμία στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.
Η 3η αγωνιστική της Super League αρχίζει το Σάββατο, 14/9 και δεν αποκλείεται η Λίγκα να αποφασίσει να ισχύσει το ίδιο σε όλους τους αγώνες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συγχαρητήριο μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα για την αναγόρευση της Χρύσας Βεσυροπούλου σε Υποψήφια Διδάκτορα του ΑΠΘ
- Η Kinsen μέσω της Saracakis Leasing υλοποιεί συμφωνία με τη DHL για leasing 13 Honda SH150
- Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης στη Ρόδο: Στο επίκεντρο η νησιωτική επιχειρηματικότητα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και η στήριξη των Επιμελητηρίων
- Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας: Συνάντηση Βίο-παραγωγών στην Καρδίτσα στις 23 Μαρτίου
- Ο Γιάννης Ανδριανός στην τελετή απονομής του 26ου διαγωνισμού «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy»











