Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με Καβαλ-Άρη τον Ουάρντα η ΑΕΛ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε 3-2 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Το καλό αποτέλεσμα των κιτρίνων στην Τούμπα δεν είχε συνέχεια απέναντι στην Λάρισα έτσι ώστε να ανέβει στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 

Η ΑΕΛ πήρε μεγάλο διπλό στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς έκανε την απόλυτη ανατροπή μετά το πρώτο... σοκ του 2-0, με τον Ουάρντα να βάζει τη δική του υπογραφή με γκολ και ασίστ και τους «κιτρινόμαυρους» να φωνάζουν για πέναλτι για την φάση του 97ου λεπτού, την οποία πήρε... πίσω ο Σκουλάς μετά από χρήση VAR. 

Άρης και ΑΕΛ είχαν ανεβασμένη την ψυχολογία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την ισοπαλία μέσα στην Τούμπα και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης με 3-0. Έτσι, είχαν ως μοναδικό στόχο να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας από εκεί που έχουν μείνει, σκαρφαλώνοντας στα υψηλά... σκαλοπάτια της βαθμολογίας. 

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με το γκάζι... πατημένο στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλοντας κατευθείαν το δικό τους ρυθμό και μετατρέποντας τα πρώτα λεπτά σε παράσταση μόνο για έναν. Μάλιστα, ο Βέλεθ άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά, με τον Μπρούνο Γκάμα να δίνει αέρα δύο τερμάτων, δύο λεπτά αργότερα, πιάνοντας στον... ύπνο τους φιλοξενούμενους. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, αποφάσισε να ανεβάσει ψηλότερα την ομάδα του, ξέροντας πως το ματς πάει να χαθεί, αλλά παράλληλα πως έχει χρόνο για την ανατροπή. Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε και η πρώτη απάντηση, με τον Νούνιτς να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ. Οι «κιτρινόμαυροι» επαναπαύθηκαν και η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς ο Σλοβένος διπλασίασε τα προσωπικά του, αλλά και της ομάδας του τέρματα, μετά την ασίστ του Ουάρντα, βάζοντας... φωτιά στο ματς. 

Deja Vu του πρώτου ημιχρόνου η έναρξη του δευτέρου, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με μοναδική διαφορά πως αυτή τη φορά δεν μπορούσαν βρουν στόχο. Δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών, επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό, ενώ είχαν και δοκάρι. 

Ο Αμρ Ουάρντα ωστόσο, ήρθε να κάνει ότι δεν μπορούσαν οι αντιπάλοι και με κεφαλιά στο 74ο λεπτό, έγραψε το 3-2, χαρίζοντας ένα τεράστιο διπλό στην ομάδα του, μέσα σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι το «Κλ. Βικελίδης». 

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» να διαμαρτύρονται για τη φάση στο 97ο λεπτό, όπου ο διαιτητής Σκουλάς ύστερα από χρήση VAR δεν έδειξε την άσπρη βούλα...

Πηγή:sdna.gr

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb