Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Φερέιρα για το Καραϊσκάκης

Με 19 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει το απόγευμα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.
 
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – «το μεγαλύτερο ως τώρα παιχνίδι της σεζόν», όπως το χαρακτηρίζεται στο ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- και ο αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που το απόγευμα θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα.
 
 
Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν εκτός από τους τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ και οι Στοχ, Λάμπρου και Μιχάι.
 
«Η αναμονή τελείωσε. Και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο παιχνίδι ως τώρα στη φετινή Super League ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.
 
Η προετοιμασία του Δικέφαλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο κομμάτι της τακτικής και των στατικών φάσεων.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πλην των Λέο Ζαμπά, Πόντους Βέρνμπλουμ . Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι οι:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, και Σβιντέρσκι» αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.
 
Πηγή:sport24.gr
 
 
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb