Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην Ισπανία
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο πρωθυπουργός της ιβηρικής χώρας, Πέδρο Σάντσεθ, ανακοίνωσε σήμερα (23/5) τα επόμενα στάδια χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων και, μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
Η ισπανική Κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» να ξαναρχίσουν οι αγώνες (κεκλεισμένων των θυρών) στις 8 Ιουνίου, δηλαδή μερικές ημέρες νωρίτερα απ΄ ό,τι αναμενόταν.
Η La Liga έχει προγραμματίσει να επαναρχίσει στις 12 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή του τοπικού ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής μεταξύ Σεβίλης και Μπέτις.
Προς το παρόν, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η διοργανώτρια Αρχή θα αξιοποιήσει την άδεια της Κυβέρνησης και θα ορίσει αγώνες από τις 8 Ιουνίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μη τα καταπολεμάτε - Τα 10 ζιζάνια που έχουν ευεργετικές ιδιότητες
- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Ο τρύγος που ακούστηκε μόνο σαν αριθμός…
- Γερμανική Ποιότητα πέλλετ EN Plus A1 στην Πόρτα Σου! (2025)
- Youth League: Ξεκίνημα με «τεσσάρα» για τον Ολυμπιακό
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου - Όχι στο 13ωρο, μείωση ωραρίου εργασίας τώρα!