Ο 16χρονος τερματοφύλακας που απέκτησε η Μαντσέστερ Σίτι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Επένδυση για το μέλλον έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία απέκτησε τον 16χρονο τερματοφύλακα Μίκι Βαν Σας της Ουτρέχτης. Ο νεαρός γκολκίπερ της ολλανδικής ομάδας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του.
Την είδηση της μεταγραφής ανακοίνωσε η Ουτρέχτη όπου φιλοξενούσε και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ζόρντι Ζουιντάμ. «Αποχαιρετάμε τον Μίκι με αναμικτά συναισθήματα Από τη μία πλευρά, λυπούμαστε που φεύγει από την ακαδημία μας. Φυσικά, θα θέλαμε να βλέπουμε τον Μίκι να λάμπει στο Galgenwaard. Από την άλλη , ο Μίκι είπε ότι ήθελε πραγματικά να κάνει αυτή την μεταγραφή και βλέπουμε επίσης τη μετακίνησή του στη Σίτι ως επιβράβευση για τη δουλειά που κάνουμε στις ακαδημίες»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δια Βίου Μάθηση και Κατάρτιση: Η πρωτοβουλία της EasyEducation με το βλέμμα προς το 2034
- Μ. Σχοινάς: Τα προβλήματα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας δεν λύνονται με χάιδεμα αυτιών και εύκολες υποσχέσεις
- Γεωργικά προϊόντα: Σημαντικές αποφάσεις για την κοινή οργάνωση της αγοράς
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Στήριξη στον πανεκπαιδευτικό αγώνα και αιχμές κατά της κυβέρνησης
- Το πρόγραμμα και ο αναπτυξιακός σχεδιασμός του Δήμου Νάουσας παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη σε συνάντηση με εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ημαθίας










