Πέντε οι αλλαγές για τις ομάδες στο νέο πρωτάθλημα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Δικαίωμα πέντε αλλαγών θα έχουν οι ομάδες της Super League σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής στη σημερινή (18/8) τηλεδιάσκεψή του. Οι εκπρόσωποι των ομάδων κλήθηκαν να απαντήσουν σε σχετικό ερώτημα του νέου προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και αποφάσισαν να κάνουν χρήση το σχετικού δικαιώματος που παρέχει η FIFA για τη νέα σεζόν, λόγω του βεβαρυμένου αγωνιστικού προγράμματος.
Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε επίσης ομόφωνα την εγγραφή ως μέλους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που κέρδισε την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία, καθώς και τη συνέχιση της διενέργειας ελέγχων των χλοοταπήτων όλων των γηπέδων από εξειδικευμένους συνεργάτες του οίκου STRI, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τέλος, καθορίστηκε η 31η Αυγούστου ως ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συνεταιρισμού, στην οποία θα τεθούν προς έγκριση οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων (ανδρών και νέων) της περιόδου 2020-21.
Στην έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καββαδάς στο 40ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας στη Χαλκίδα: Η επόμενη ημέρα της κτηνοτροφίας περνάει από τη βιοασφάλεια και την επιστημονική γνώση
- Η κυκλική οικονομία ως εργαλείο δημιουργίας αξίας για την αγροδιατροφή στο πρώτο TrophyΤροφή Meet-Up 2026 στην Κόρινθο
- Τριγωνέλλα ή μοσχοσίταρο, ένα…εναλλακτικό φάρμακο
- Τάσος Μπαρτζώκας: Παράταση για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ
- 4Ε: Να εντάξουμε το ελαιόλαδο και τις ελιές στην καθημερινή μας διατροφή










